^

Напевно, це одне з тих питань, на які у більшості компаній, що займаються продажем або купівлею волосся не завжди знайдеться відповідь.

Проте, існують досить прозорі й об'єктивні "за" і "проти", до яких і хотілося б звернутися. Отже, давайте уявимо - Ви середньостатистична дівчина, яка прийшла в салон, щоб по поки незрозумілих причин продати волосся. У всіх буває миттєвий порив, але мова буде не про нього.

Візьмемо позначену ситуацію і спробуємо проаналізувати, що ж могло спонукати людину на продаж волосся. Не потрібно звертатися до статистики, щоб зрозуміти, що більшість дівчат і жінок, що продають волосся, роблять це з метою заробітку, адже рівень доходів в країні знижується. Все-таки не будемо забувати, що вартість волосся довжиною від 40 сантиметрів оцінюється відповідно від 50 до 120 $.

Крім цієї досить великої категорії існує і інша - головною мотивацією жінок і дівчат другої групи є зміна образу, а як наслідок і зміна зачіски - це дає ту саму, бажану багатьма, різноманітність, нові емоції, нові відчуття, можливо, нове ставлення з боку або навіть визнання, як би там не було, подібна мотивація супроводжується ще й винагородою.

Є і ще одна категорія причин, вже найбільш рідкісна, але про яку іноді варто задуматися, якщо ми сприймаємо себе як істоти соціальні - суто філантропічні цілі. У нашій країні є досить велика категорія дівчат й жінок, які страждають від облисіння, а також які мають онкологічні захворювання. Саме тому, продаж волосся є необхідним аспектом, щоб у інших з'явилася можливість відчути себе красивими, адже відсутність волосся на ринку змушує використовувати штучні аналоги, які мають набагато нижчу якість і, фактично, не мають того ефекту, який мало б натуральне волосся www.charm-hair.kiev.ua

Тому, з огляду на те, що всі дівчата відвідують перукарні з певною періодичністю, однак, якщо мова про продаж, то це корисно для оточуючих. Звичайно, питання продажу волосся залишається на розсуд кожного і єдиного рецепта в даному випадку немає.

Однак є певний перелік переваг, вказаний вище, який, так чи інакше, має високу питому вагу в поточній економічній обстановці, тому не слід випускати це з уваги. Продаж волосся корисна річ для всіх сторін.